Chat with us
Παραγγείλετε Slim Excelle στα επόμενα 20 λεπτά και χρησιμοποιείστε την ειδική εκπτωτική προσφορά!
Παραγγελία τώρα!
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Λόγω των αυξημένων ημερήσιων πωλήσεων, οι παραγγελίες είναι περιορισμένες. Σήμερα, , έχουμε το προϊόν ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ και θα το στείλουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Βιαστείτε και παραγγείλετε ΑΜΕΣΩΣ!
Επίπεδη κοιλιά χωρίς κοιλιακούς - σε μόνο 3 εβδομάδες!
Αφαιρέστε το λίπος και τονίστε την κοιλιά σας γρήγορα και με ασφάλεια!
Χάστε 3 κιλά σε 2 εβδομάδες!
Μειώστε την περίμετρο της μέσης σας για 4 εκ. σε 3 εβδομάδες!
Συσφίξτε και τονίστε την κοιλιά σας!
Χωρίς κουραστικές ασκήσεις και εξαντλητικές δίαιτες!
 • Μέχρι τώρα οι 938 άνθρωποι στην Ελλάδα επέλεξαν την Slim Excelle!Γίνετε κι εσείς ένας από αυτούς, αφαιρέστε το λίπος από την κοιλιά σας μέσα σε 3 εβδομάδες μόνο!
  Αθήνα,

  Υπέροχα νέα: Επίπεδη κοιλιά μέσα σε 3 εβδομάδες από την άνεση του σπιτιού σας!

  Επαναστατική ανακάλυψη! Επιτέλους μπορείτε να έχετε επίπεδη κοιλιά χωρίς να κάνετε κοιλιακούς ή εξαντλητικές ασκήσεις. Το καλά φυλαγμένο μυστικό της τέλειας εμφάνισης των χολυγουντιανών αστέρων επιτέλους βγήκε στο φως. Χάρη σε αυτή την ανακάλυψη κι εσείς μπορείτε να χάσετε 3 κιλά σε μόνο 2 εβδομάδες. Και ακόμα να χάσετε 4 εκ. στην περίμετρο σε 3 εβδομάδες. Όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας!

  Ξεχάστε τα γυμναστήρια, τις επαναληπτικές ασκήσεις και κύκλους κοιλιακών. Όλα όσα χρειάζεστε για μια επίπεδη και τονισμένη κοιλιά είναι η Slim Excelle κρέμα! Αυτή απίστευτη κρέμα μειώνει το συσσωρεμένο λίπος και τονίζει την κοιλιά - γρήγορα και απλά. Επιπλέον, είναι εντελώς ασφαλής στην χρήση επειδή περιέχει μόνο φυσικά, αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά. Για αυτό τον λόγο η Slim Excelle έγινε η απόλυτη επιτυχία στο Χόλυγουντ.

  Εδώ και καιρό η Slim Excelle ήταν διαθέσιμη μόνο στην ελίτ του Χόλυγουντ. Φυλαγμένη ως ένα μυστικό για την τέλεια εμφάνιση των ηθοποιών, μοντέλων και παρουσιαστών. Αλλά τώρα που το μυστικό διέρρευσε στη δημοσιότητα, όλα τα μεγάλα ενημερωτικά πρακτορεία παγκοσμίως έδειξαν ενδιαφέρον.

  Σήμερα αυτή η θαυματουργή κρέμα είναι αναγνωρισμένη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Και από τώρα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.
 • Ναι, κι εγώ θέλω να μειώσω την περίμετρο της μέσης για 4 εκ. σε 3 εβδομάδες! Στείλτε μου την Slim Excelle αμέσως!
 • Ποια είναι τα προτερήματα της Slim Excelle κρέμας;

  Επίπεδη κοιλιά μέσα σε 3 εβδομάδες!

  Μετά από τρεις μόνο εβδομάδες τακτικής χρήσης της Slim Excelle, θα χάσετε έως και 4 εκ. στη μέση. Τα ενεργά συστατικά της κρέμας έχουν λιπολυτικές και διουρητικές επιδράσεις. Μειώνουν την ποσότητα λίπους που είναι αποθηκευμένο στα λιπώδη κύτταρα και προκαλούν την επιταχυμένη φθορά του.

  >>> Στείλτε μου την Slim Excelle αμέσως!

  Συσφιγμένη και γραμμωμένη κοιλιά!

  Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι το δέρμα στην κοιλιά σας μετά το κάψιμο του συσσωρεμένου λίπους θα μείνει χαλαρό. Ξεχάστε τις «δίπλες» και το χαλαρό δέρμα στον κοιλιακό χώρο. Τα ενεργά συστατικά αυτής της κρέμας ενυδατώνουν το δέρμα σας, βελτιώνουν τον τόνο και την ελαστικότητά του. Όταν το συσσωρεμένο λίπος εξαφανιστεί- θα σας μείνει μόνο μια επίπεδη, τονισμένη κοιλιά!

  >>> Στείλτε μου την Slim Excelle αμέσως!

  Έως 3 κιλά λιγότερο σε 2 εβδομάδες!

  Ένα από τα συστατικά της Slim Excelle είναι και η καφεΐνη. Η καφεΐνη βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, το οποίο οδηγεί στη μειωμένη κατακράτηση του νερού, των τοξίνων και των υγρών γενικά στο δέρμα σας.Είναι πολύ αποτελεσματική στο κάψιμο λιποκύτταρων του υποδέρματος. Για τον λόγο αυτό οι επιστήμονες συστήνουν την καφεΐνη για την αποτελεσματική και ασφαλή απώλεια βάρους.

  >>> Στείλτε μου την Slim Excelle αμέσως!

  Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία!

  Τα ενεργά συστατικά διεισδύουν βαθιά μέσα στο υπόδερμα και επηρεάζουν την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνοντας τη μικροκυκλοφορία. Αυτό επιτρέπει την καλή παροχή του δέρματος με οξυγόνο και με άλλες θρεπτικές ουσίες, καθώς και την απομάκρυνση των τοξίνων από τον οργανισμό. Αυτό επιταχύνει την κατανομή του συσσωρεμένου λίπους και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος.

  >>> Στείλτε μου την Slim Excelle αμέσως!

  Ένας φυσικός τρόπος για μια επίπεδη κοιλιά!

  Η Slim Excelle περιέχει φυσικά και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά συστατικά. Πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες έχουν βεβαιώσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της χρήσης τους. Τα συστατικά, όπως για παράδειγμα το Bladderwrack (FucusVesiculosus) φύκι, η λαγομηλιά, λάδι καρύδας και η μινθόλη βοηθάνε στο κάψιμο του λίπους και στην εξαφάνιση της κυτταρίτιδας. Η αλόη συσφίγγει και ενυδατώνει το δέρμα και μειώνει τις φλεγμονές, ενώ η κόκκινη πιπεριά, εκτός από τη μείωση της εμφάνισης της «φλούδας πορτοκαλιού» αφαιρεί τις τοξίνες από τον οργανισμό.

  >>> Στείλτε μου την Slim Excelle αμέσως!

  Χωρίς κοιλιακούς και εξαντλητικές ασκήσεις!

  Δε χρειάζεται πλέον να περνάτε ώρες στο γυμναστήριο και να επαναλαμβάνετε σετ κοιλιακών. Ο δρόμος μέχρι την επίπεδη και συσφιγμένη κοιλιά ποτέ δεν ήτανε ευκολότερος και τόσο γρήγορος. Επιτέλους μπορείτε να εξαφανίσετε το συσσωρεμένο λίπος, να μειώσετε την περίμετρο της μέσης και να συσφίξετε την κοιλιά σας μέσα σε 3 μόνο εβδομάδες. Και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας!

  >>> Στείλτε μου την Slim Excelle αμέσως!
  Όλα αυτά δείχνουν ότι στον κόσμο σήμερα δεν υπάρχει μια πιο φυσική, πιο αποτελεσματική και απλούστερη λύση για την καταπολέμηση του συσσωρεμένου λίπους στην κοιλιά. Ο αριθμός των ικανοποιημένων χρηστών καθημερινά αυξάνεται, και όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα. Διότι με την Slim Excelle θα έχετε μια επίπεδη και τονισμένη κοιλιά μέσα σε μόλις 3 εβδομάδες.
 • Ναι, κι εγώ θέλω επίπεδη και συσφιγμένη κοιλιά μέσα σε 3 εβδομάδες! Στείλτεμουτην Slim Excelle αμέσως!
 • Ποιο είναι το μυστικό της εμφάνισης των χολυγουντιανών σταρ;

  Πολλοί πιστεύουν ότι οι χολυγουντανοί αστέρες περνάνε ώρες στο γυμναστήριο και πως ξοδεύουν τα λεφτά τους στις πανάκριβες θεραπείες για την μείωση του βάρους. Αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική! Η μεγαλύτερη επιτυχία στο Χόλυγουντ είναι η Slim Excelle.

  Αυτή η κρέμα βοήθησεπολλούς ηθοποιούς, μουσικούς, μοντέλα και παρουσιαστές να έχουν μια επίπεδη και τονισμένη κοιλιά. Ακριβώς αυτή που πάντα ονειρευόσασταν. Και αυτό χωρίς χάσιμο χρόνου ή ενέργειας στα γυμναστήρια. Χωρίς πανάκριβες θεραπείες, αλλά από την άνεση του σπιτιού σας! Γι’ αυτό δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η Slim Excelle κρέμα έχει γίνει μια κορυφαία είδηση σε όλα τασημαντικά ενημερωτικά πρακτορεία παγκοσμίως.

  Το μυστικό του Χόλυγουντ διαθέσιμο σε όλους…

  Όλοι όσοι διάβασαν την είδηση για τις απίστευτες επιδράσεις της Slim Excelle κρέμας ξέχασαν τους κοιλιακούς, τις δίαιτες και λιποαναρρόφηση. Στράφηκαν προς μια φυσική και ασφαλή λύση, η οποία βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να απαλλαγούν από το συσσωρεμένο λίπος και να συσφίξουν την κοιλιά τους. Και αυτή η λύση είναι επιτέλους διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Η Slim Excelle, για πρώτη φορά στην αγορά μας!

 • Ναι, κι εγώ θέλω να απαλλαγώ από το συσσωρεμένο λίπος στην κοιλιά μου! Στείλτε μου την Slim Excelle αμέσως!
 • Τι είναι η Slim Excelle και για ποιον είναι προορίζεται;

  Η Slim Excelle προορίζεται για όσους θέλουν μια επίπεδη κοιλιά και λεπτή μέση- χωρίς «δίπλες». Τα ενεργά συστατικά αυτής της κρέμας μειώνουν και αποτρέπουν την υπερβολική συσσώρευση λίπους στην κοιλιά, στους γοφούς και στη μέση. Επιπλέον, είναι εντελώς φυσική, και ως εκ τούτου μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε την κρέμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς φόβο για ερεθισμούς.

  Η Slim Excelle προορίζεται για όλους αυτούς που θέλουν:
  Η Slim Excelle προορίζεται για τους άντρες που περιποιούνται και προσέχουν την εμφάνισή τους. Συνιστάται σε όλους που θέλουν μια γρήγορη και ασφαλή λύση για επίπεδη κοιλιά- χωρίς εξαντλητικούς κοιλιακούς. Ειδικά συνιστάται στους άντρες οι οποίοι εδώ και χρόνια μάταια προσπαθούν να εξαφανίσουν τα «ψωμάκια» στην κοιλία. Τα ενεργά συστατικά αυτής της κρέμας αποτελεσματικά και γρήγορα καίνε το συσσωρεμένο λίπος.

  Μόνιμα και ορατά αποτελέσματα μετά από 3 εβδομάδες!

  Η Slim Excelle έχει τριπλή επίδραση. Εξαλείφει και καίει το λίπος που συσσωρευόταν για χρόνια στην περιοχή της κοιλιάς. Επιπλέον, αποτρέπει την επαναλαμβανόμενη συσσώρευση λίπους και τονίζει την κοιλιά σας.

  Τα συστατικά αυτής της κρέμας βοηθάνε στην εξαφάνιση του εξωκυττάρικου υγρού και του συσσωρεμένου λίπους. Τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά συσφίγγουν και αναζωογονούν το δέρμα, βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, διεγείρουν την αναγέννηση των κυττάρων και ενισχύουν την κοιλιακή περιοχή.

  Τα αποτέλεσμα της δράσης αυτών των ενεργών συστατικών είναι μια κοιλιά επίπεδη, συσφιγμένη και τονισμένη, σαν να περάσατε χρόνια εξασκώντας την σκληρά! Αλλά επίσης δε θα χρειαστεί να ανησυχείτε ότι το «σωσίβιο» θα επιστρέψει. Για διαρκή αποτελέσματα αρκεί απλά να χρησιμοποιείτε την Slim Excelle περιστασιακά!
 • Ναι, κι εγώ θέλω μόνιμα να αφαιρέσω το συσσωρεμένο λίπος από την κοιλιά μου!- Στείλτε μου την Slim Excelle αμέσως!
 • Πώς χρησιμοποιείται η Slim Excelle;

  Η Slim Excelle είναι μια λύση για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά γρήγορα και χωρίς κόπο. Είναι απλή στην χρήση, παρέχει άμεσα αποτελέσματα και είναι εντελώς ασφαλής και φυσική. Αυτή η κρέμα είναι μια εναλλακτική λύση για τους κοιλιακούς, το γυμναστήριο, την λιποαναρρόφηση και όλες τις άλλες μεθόδους για την εξαφάνισητου λίπους από την κοιλιακή χώρα. Για την επίτευξη διαρκών και ορατών αποτελεσμάτων, ακολουθήστε τις οδηγίες παρακάτω.

  1.

  Δύο φορές την ημέρα- το πρωί και το βράδυ, εφαρμόστε την Slim Excelle στην περιοχή της κοιλιάς και της μέσης.

  2.

  Κάντε απαλό μασάζ και με τα δύο χέρια, με κυκλικές κινήσεις μέχρι η κρέμα να απορροφηθεί πλήρως. Μετά την εφαρμογή της κρέμας δεν πρέπει να πλένεστε και να κάνετε ντους έως για τουλάχιστον 4 ώρες, ώστε τα συστατικά να ενεργήσουν.

  3.

  Καθημερινά επαναλαμβάνετε τα προηγούμενα δύο βήματα- και σε 3 εβδομάδες θα παρατηρήσετε απίστευτα αποτελέσματα. Ώστε να διατηρήσετε τα αποτελέσματα και να αποτρέψετε την επαναλαμβανόμενη συσσώρευση λίπους, χρησιμοποιείστε την Slim Excelle περιστασιακά.

  Συμβουλή: Πριν την εφαρμογή, κάντε ένα απαλό μασάζ την περιοχή της κοιλιάς με μια πετσέτα μπάνιου, γάντι απολέπισης ή κάτω από τρεχούμενο νερό. Με αυτό τον τρόπο θα διεγείρετε την κυκλοφορία του αίματος και θα ανοίξετε τους πόρους, το οποίο θα βοηθήσει στην καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών της κρέμας.
 • Ναι, κι εγώ θέλω να χάσω 3 κιλά σε μόνο 2 εβδομάδες!- Στείλτε μου την Slim Excelle αμέσως!
 • Γιατί η Slim Excelle είναι τόσο αποτελεσματική;

  Η Slim Excelle είναι τόσο αποτελεσματική χάρη στα ενεργά συστατικά της, τα οποία αποδεδειγμένα αφαιρούν το συσσωρεμένο λίπος. Τα ενεργά συστατικά αυτής της κρέμας είναι:

  Συστατικά Επίδραση
  Καφεΐνη Η καφεΐνη έχει τη δυνατότητα να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ή της «φλούδας πορτοκαλιού». Αυτό επιτυγχάνεται με την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, που οδηγεί σε λιγότερη κατακράτηση νερού, τοξίνων και υγρών στο δέρμα. Η καφεΐνη είναι πολύ αποτελεσματική για την επίθεση στα υποδερμικά λιπώδη κύτταρα. Οι μελέτες δείχνουν ότι τα συστατικά της καφεΐνης μπορεί να επιτεθούν το λίπος που είναι αποθηκευμένο στα λιπώδη κύτταρα και με τον τρόπο αυτό να καίνε το λίπος.
  Aloe barbadensis Η αλόη είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται συχνά σε αντικυτταριτιδικές κρέμες επειδή συσφίγγει το δέρμα. Επίσης καταπραΰνει τις φλεγμονές του δέρματος και το ενυδατώνει. Οι θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης είναι καλά γνωστές και ως εκ τούτου είναι πολύ χρήσιμη για εξωτερική χρήση.
  Ruscus Aculeatus Ruscus Aculeatus, ευρύτερα γνωστό και ως λαγομηλιά, περιέχει τη δραστική ουσία ρουτίνη, η οποία διεγείρει την κυκλοφορία και ολόκληρο το σύστημα του αίματος. Γι’ αυτό τον λόγο έδειξε καλά αποτελέσματα στη θεραπεία των κιρσών. Επίσης έχει και θετική επίδραση στη διαμόρφωση του δέρματος και ως εκ τούτου είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
  Fucus Vesiculosus Αυτό το φύκι, στον λαό γνωστό και ως φούκος, συχνά ονομάζεται και φυτό κατά του λίπους, επειδή χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της παχυσαρκίας. Αυτό κάνει το δέρμα πιο υγρό και το ενυδατώνει, δημιουργώντας παράλληλα ένα προστατευτικό στρώμα. Περιέχει και αμινοξέα τα οποία παρέχουν ελαστικότητα στο δέρμα.
  Λάδι καρύδας Το λάδι καρύδας βοηθάει στο να απαλύνετε την εμφάνισης της «φλούδας πορτοκαλιού» έτσι που μειώνει την ποσότητα λίπους στο υπόδερμα. Επίσης τρέφει εξαιρετικά το δέρμα και το κάνει απαλό και τρυφερό στην αφή.
  Capsicum Frutescens Το εκχύλισμα του Capsicum Frutescens χρησιμοποιείται στη βιομηχανία καλλυντικών για την ικανότητά του να ανακουφίσει τη φαγούρα και να βοηθάει με τα συμπτώματα της ψωρίασης. Ωστόσο, χρησιμοποιείται επίσης για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, επειδή βοηθά να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει στη μείωση του σωματικού λίπους. Ισχυρίζεται επίσης ότι το εκχύλισμα αυτού του φυτού αφαιρεί και τις τοξίνες από τον οργανισμό.

  Συνιστάται από τους ειδικούς

  „Ιδανική λύση για την αφαίρεση του συσσωρεμένου λίπους από την κοιλιά“

  Τζόναθαν Πάρκερ, προπονητής φίτνες, Λος Άντζελες

  „Ως προπονητής φίτνες ποτέ μου δεν μου άρεσε να μιλάω για άλλες μεθόδους για την απώλεια βάρους και την διαμόρφωση σωμάτων εκτός από την εντατική άσκηση. Ωστόσο, η Slim Excelle με γοήτευσε. Αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματική και πραγματικά λειτουργεί γρήγορα. Τα πιο σημαντικά συστατικά που περιέχονται είναι απολύτως φυσικά και δεν είναι καθόλου επικίνδυνα. Η εμπειρία μου με κρέμα ήταν θετική. Έδειξε ότι για ένα μήνα με χρήση αυτής της κρέμας μπορεί κάποιος να μειώσει την περίμετρο της μέσης έως και 6 εκ. Επίσης, η κοιλιά δεν παραμένει σε χαλαρή κατάσταση, αλλά γίνεται τονισμένη. Και εν πάση περιπτώση δεν υπάρχει καθόλου ερεθισμός ή οποιαδήποτε άλλη δερματική αντίδραση. Πραγματικά ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για μια κρέμα.“

 • Ναι, κι εγώ θέλω να μειώσω την κοιλιά χωρίς κοιλιακούς! Στείλτε μου την Slim Excelle αμέσως!
 • Η Britney Spears έχει και πάλι ένα επίπεδο στομάχι!

  Μετά από ένα νευρικό κλονισμό που υπέστη, η διάσημη τραγουδίστρια BritneySpears πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης! Κατά τη διάρκεια της περιόδου θεραπείας κέρδισε βάρος περίπου 10 κιλά και απέκτησε το λίπος στην κοιλιακή χώρα.

  Μετά την ανάρρωση, το συσσωρευμένο λίπος ήταν πολύ δύσκολο να απομακρυνθεί. Παρά τις προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή ή το γυμναστήριο στο σπίτι, απέτυχε. Λόγω της συνεχιζόμενης κριτικής του κοινού για την εμφάνισή της, έπρεπε να αντιδράσει επειγόντως. Η Britney έχει βρει μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση.

  Μετά από λίγες μόνο εβδομάδες αφαίρεσε το λίπος από την κοιλιά και έχασε σχεδόν 6 κιλά!

  Η λύση που έχει βοηθήσει πολλούς αστέρες από όλο τον κόσμο για να αφαιρέσουν το λίπος από την κοιλιά, επιτέλους είναι διαθέσιμη και σε σας. Αφαιρέστε το λίπος και διατηρήστε μια επίπεδη κοιλία και ένα τονισμένο στομάχι - σε μόλις τρεις εβδομάδες!

 • Μειώστε τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων!

  Η συσσώρευση του λίπους στην κοιλιά και στην μέση έχει πολλούς κινδύνους για την υγεία. Αυτό είναι πιο έντονο στους άνδρες, οι οποίοι είναι πιο επιρρεπείς στην συσσώρευση και στην εναπόθεση λίπουςστον εν λόγο τομέα. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι συνηθέστερες, αλλά και οι πιο επικίνδυνοι από τους κινδύνους είναι:

  Ωστόσο, η μείωση μόνο του 5-10% του βάρους σας μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Και αν χάσετε 4-10 κιλά μπορεί να μειωθεί τη χοληστερόλη, η αρτηριακή πίεση και ο κίνδυνος πολλών ασθενειών.

  Η Slim Excelle θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το λίπος και να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος. Όχι μόνο θα αφαιρέσει το στρώμα του υποδόριου λίπους, αυτή η κρέμα διεισδύει αρκετά βαθιά και για να καταργήσει και το σπλαχνικό λίπος.Το σπλαχνικό λίπος περιβάλλει τα ζωτικά όργανα στην κοιλιακή χώρα και όταν είναι υπερβολικό, αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης επικίνδυνων για την υγεία ασθενειών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να επηρεάσει το ήπαρ και ακόμη και την καρδιά.

  Επομένως, μην περιμένετε πριν να είναι αργά - παραγγείλετε την Slim Excelle
  και αφαιρέστε το λίπος από την κοιλία!
  Αποτρέψτε εγκαίρως μια σειρά από κινδύνους για την υγεία σας.

  Φυσικά συστατικά επιστημονικά αποδεδειγμένα που θα αφαιρέσουν το λίπος από την κοιλιά και τη μέση - δεν έχουν βλαβερές συνέπειες!

  Μελέτες έχουν δείξει ότι τα συστατικά της Slim Excelle είναι αποτελεσματικά και την ίδια στιγμή σίγουρα. Έχει αποδειχθεί ότι τα συστατικά αυτής της κρέμας έχουν μια θετική επίδραση στη μείωση του λίπους από την κοιλιά. Αυτά τα φυσικά συστατικά λιώνουν το λίπος και απομακρύνουν το νερό από τον υποδόριο ιστό.

  Η κοινή δράση των φυσικών συστατικών αποδομεί τα λιπώδη κύτταρα, μειώνει την περιφέρεια του σώματος και αφαιρεί τα «ψωμάκια» από την κοιλιά. Επιπροσθέτως, έχουν θετική επίδραση στη μικροκυκλοφορία, διεγείροντας την αναγέννηση των κυττάρων και συσφίγγουν την κοιλιά.

  Επιπλέον, είναι απολύτως ασφαλή στην χρήση. Δεν προκαλούν δυσμενείς επιπτώσεις ή παρενέργειες. Επίσης, όταν εφαρμόζονται τοπικά (πάνω στο δέρμα), δεν δημιουργούν ερεθισμούς και είναι αποτελεσματικά επειδή έχουν τη δυνατότητα να διεισδύουν βαθιά.

  Οι συμμετέχοντες στη δοκιμή αποδεικνύουν:
  Χωρίς συσσωρεμένο λίπος μέσα σε 3 εβδομάδες!

  Οι άλλες μέθοδοι για την αφαίρεση του συσσωρεμένου λίπους από την κοιλιά και τη μέση είναι αναποτελεσματικές ή μπορούν να προκαλέσουν πολλαπλούς κινδύνους. Με τους κοιλιακούς δεν μπορείτε να εξαφανίσετε το συσσωρεμένο λίπος, επειδή είναι αποτελεσματικοί μόνο για τη γράμμωση των μυών στην κοιλιά. Από την άλλη πλευρά, η Slim Excelle υποβλήθηκε σε πολυάριθμες μελέτες και όλες οι έρευνες δείχνουν τα ίδια θετικά αποτελέσματα!

  Τα αποτελέσματα έρευνας δείχνουν:

  • για 4 εκ. μικρότερη περίμετρος της μέσης σε 3 εβδομάδες
  • 3 κιλά μικρότερο σωματικό βάρος σε 2 εβδομάδες
  • συσφιγμένη κοιλιά χωρίς επιβλαβείς επιδράσεις
 • Ναι, κι εγώ θέλω να συσφίξω και να τονίσω την κοιλιά!- Στείλτε μου την Slim Excelle αμέσως!
 • Αντιδράσεις των χρηστών της Slim Excelle είναι εξαιρετικές

  Καμία συγκριτική μέθοδος για την αφαίρεση λίπους από την κοιλιά δεν άφησε τους χρήστες τόσο ενθουσιασμένους. Δείτε και οι ίδιοι:

  ΠΡΙΝ
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ

  „Επιτέλους κοιλιακοί“

  „Από το λίπος στην κοιλιά δε μου φαινόντουσαν καθόλου οι μύες,και με κανένα τρόπο δεν κατάφερνα να το αφαιρέσω. Όταν επιτέλους τρελάθηκα και έχασα όλα τα νεύρα μου, παρήγγειλα την κρέμα, επειδή ένας φίλος μου με διαβεβαίωνε ότι είναι εξαιρετική, και δεν το πίστευα. Και τώρα απλά λυπάμαι μόνο που δεν το είχα ακούσει πριν, γιατί θα εξοικονομούσα χρόνο και νεύρα. Η Slim Excelle πραγματικά καίει τις καταθέσεις λίπους στο στομάχι. Τώρα επιτέλους έχω ορατούς και εκφραστικούς κοιλιακούς.“ *

  Νίκος, 28, σερβιτόρος, Ρόδος
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  ΠΡΙΝ
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ

  „Καλύτερη υγεία και εμφάνιση“

  „Είχα υψηλή χοληστερόλη, και τώρα που έχω χάσει βάρος χάρη σε αυτή την κρέμα και η χοληστερόλη μου βελτιώθηκε σημαντικά. Έτσι, είμαι τώρα πιο υγιής, αισθάνομαι καλύτερα και φαίνομαι και ομορφότερος. Όλα αυτά βέβαια ποτέ δεν θα τα έκανα μόνος μου. Η σύζυγός μου με βοήθησε το περισσότερο. Στην ουσία, αυτή ήταν που παρήγγειλε αυτή την κρέμα για μένα. Το μόνο γεγονός που δεν είχε υπολογίσει ήταν πως όταν χάσω βάρος, θα φαίνομαι και θα αισθάνομαι νεώτερος. Όποτε, αυτό είναι τώρα αυτό που την ανησυχεί.. :)“ *

  Στέφανος, 52 ετών, διευθυντής, Ρέθυμνο
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  ΠΡΙΝ
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ

  „4,5 εκ. λιγότερα σε 5 εβδομάδες!“

  „Η Slim Excelle κρέμα έδειξε υπέροχα αποτελέσματα. Τη χρησιμοποιούσα τακτικά για 5 εβδομάδες και έχασα σχεδόν 5 εκ. στη μέση. 1 εκατοστό την εβδομάδα, αυτό είναι απίστευτο. Και με όλα αυτά πάλι δε μου απόμεινε χαλαρό δέρμα όπως συνήθως όταν χάνω το λίπος από την κοιλιά, αλλά μου φαίνονται ακόμα και οι κοιλιακοί. Επιτέλους ανυπομονώ με χαρά κάθε φόρα που είναι να πάω στην παραλία γιατί τώρα πια δεν ντρέπομαι για την κοιλιά μου.“ *

  Αντώνης, 34 ετών, προγραμματιστής, Παλαιό Φάληρο
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  ΠΡΙΝ
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ

  „Είμαι ένας πραγματικός γόης“

  „Ενώ ήμουν στο διαδίκτυο αναζητώντας μια απλή και γρήγορη λύση για την αφαίρεση του λίπους από την κοιλιά, βρήκα την Slim Excelle. Πολλοί την έχουν εγκωμιάσει, και έτσι αποφάσισα να προσπαθήσω. Τώρα και εγώ ο ίδιος την εγκωμιάζω και δεν είναι αναίτιο. Από την χρήση και έπειτα έφερα την εμφάνισή μου στην εντέλεια και τώρα έχω κοιλιακούς. Έγινα ένας κομψός τύπος και δεν πηγαίνω καν στο γυμναστήριο. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαι τόσο ευχαριστημένος με αυτή την κρέμα και την συνιστώ σε όλους.“ *

  Μάριος, 20 ετών, φοιτητής, Βύρωνας
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  „Τα στρώματα λίπους λιώνουν“

  „Τη χρησιμοποιώ 3 εβδομάδες περίπου και είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ώρα! Τα στρώματα λίπους σιγά-σιγά αλλά σταθερά εξαφανίζονται. :)“ *

  Λάμπρος, 35 ετών, τραπεζικός υπάλληλος, Κως
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  „Μαγικό προϊόν“

  „Αυτή η κρέμα σα να είναι μαγική, μειώνει αρκετά τα εκατοστά της μέσης.“ *

  Μάκης, 51 ετών, ελεύθερος επαγγελματίας, Κόρινθος
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  „Επιτέλους αποτελέσματα“

  „Γυμναστήρια, δίαιτες, τίποτε δε βοηθούσε. Είτε χάσω βάρος και μου χαλαρώσει το δέρμα, είτε έχω σωσίβιο και δε φαίνονται οι μύες μου. Αυτή η κρέμα είναι θαυματουργική! Μου έλιωσε στρώματα λίπους στη μέση, αλλά τώρα φαίνονται οι μύες και δεν υπάρχει χαλαρό δέρμα! Επιτέλους!“ *

  Ιωάννης, 29 ετών, μηχανικός αυτοκινήτων, Τρίπολη
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  „Έχω το πιο κομψό αγόρι“

  „Τώρα με ζηλεύουν όλοι για το αγόρι μου. Από τη στιγμή που έχασε κιλά και τα εκατοστά στη μέση, τώρα έχει πια κοιλιακούς. Τον ερωτεύτηκα ξανά! :)“ *

  Τατιάνα, 26 ετών, φοιτήτρια, Σέρρες
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  „Απλά και γρήγορα“

  „Είναι εύκολη στη χρήση, και θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα πολύ γρήγορα. Τι άλλο να ευχηθεί κανείς;“ *

  Ζώης, 40 ετών, αρχιτέκτονας, Βόλος
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  „Βελτίωσα την υγεία μου“

  „Ο γιατρός μού είπε ότι χρειάζεται να αδυνατίσω λόγω υγείας. Για αυτό τον λόγο, η σύζυγός μου μού παρήγγειλε την κρέμα, επειδή μόνο η σκέψη να πηγαίνω στο γυμναστήριο με κουράζει. Αλλά τώρα δεν το χρειάζομαι καν, αφού πέρασε μόλις ενάμισι μήνας που τη χρησιμοποιώ και έχασα σχεδόν 8 εκ. στη μέση και βελτίωσα σημαντικά και την υγεία μου.“ *

  Νίκος, 48 ετών, οδηγός, Γρεβενά
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  „Θερμά σας το συστήνω“

  „Από καρδιάς θα ήθελα να συστήσω σε όλους αυτή την κρέμα, επειδή την έχω χρησιμοποιήσει και είμαι πολύ ικανοποιημένος.“ *

  Δαμιανός 22 ετών, φοιτητής, Καστοριά
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  „Τα στρώματα λίπους πραγματικά λιώνουν“

  „Εμένα μου φαινόταν απίστευτο ότι η κρέμα μπορεί να λιώσει τα στρώματα λίπους. Αλλά πραγματικά συνέβη. Μετά από μόλις μία εβδομάδα χρήσης, σιγά-σιγά άρχισα να παρατηρώ διαφορά, πραγματικά σοκαρίστηκα!“ *

  Ανδρέας, 34 ετών, βοηθός λογιστή, Ζαχάρω
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  „Φανερά αποτελέσματα“

  „Μετά από τις δύο πρώτες βδομάδες ήμουν λίγο απογοητευμένος, έλεγα πως δε θα μου δώσει κάποια αποτελέσματα. Μετά όμως ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα ότι τελικά έχασα βάρος. Εγώ δε βλέπω κάποια μεγάλη διαφορά, αλλά οι άλλοι μου λένε ότι είναι πολύ φανερή. Γι’ αυτό λέω να μην τα παρατήσω ακόμα.“ *

  Βαγγέλης, 29 ετών, ξεναγός, Βέροια
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  *Προειδοποίηση: Λόγω της υψηλής ζήτησης, το απόθεμα είναι περιορισμένο! Εάν το παραγγείλετε σήμερα, εγγυόμαστε την παράδοση του προϊόντος την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η επίδραση και τα αποτελέσματα που εμφανίζονται σε αυτή τη σελίδα δεν εγγυώνται την επιτυχή εφαρμογή του προϊόντος. Η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών είναι ικανοποιημένοι με το προϊόν, αλλά υπάρχουν χρήστες που δεν επιτυγχάνουν τα εμφανιζόμενα αποτελέσματα. Για τέτοιες περιπτώσεις, είναι διαθέσιμη η εγγύησή μας και η επιστροφή του ποσού της αγοράς. Στην ιστοσελίδα παρουσιάζονται δηλώσεις ευχαριστημένων χρηστών. Αυτές είναι δηλώσεις χρηστών που έμειναν ικανοποιημένοι με το προϊόν μας και το χρησιμοποιούν με επιτυχία, και οι δηλώσεις αυτές στάλθηκαν από τους ίδιους τους χρήστες στη διεύθυνση μας. Κατόπιν αιτήματος μεμονωμένων χρηστών, ορισμένα ονόματα έχουν αλλάξει. Όλα τα πρωτότυπα φυλάσσονται στην έδρα της εταιρείας.

 • Γιατί η Slim Excelle είναι η καλύτερη λύση για την αφαίρεση
  του λίπους από την κοιλιά;

  Μέθοδος Τιμή Επίδραση Αρνητικά
  Λιποαναρρόφηση
  1 150 - 1 850 €
  (μόνο στην περιοχή της κοιλιάς)
  Απομάκρυνση του λίπους χρησιμοποιώντας ένα σωλήνα που εισάγεται κάτω από το δέρμα. - Επίπονη και ακριβή διαδικασία
  - Παρατεταμένος χρόνος ανάκτησης
  - Κίνδυνος από την αναισθησία
  - Λοιμώξεις και ουλές
  - Απώλεια αίματος ή θρόμβοι
  Κοιλιακοί
  Δωρεάν
  (αν τους κάνετε στο σπίτι σας)
  Καθορίζετε τους μύες, αλλά δεν μπορείτε να απομακρύνετε το περίσσιο λίπος. - Απαιτεί πολλή προσπάθεια
  - Αναποτελεσματικοίγια την αφαίρεση του λίπους.
  Δίαιτες
  40 - 80 €
  (εξαρτάται από τον τύπο δίαιτας)
  Με την κατάργηση τροφίμων που προκαλούν τον σχηματισμό λιπαρών αποθέσεων μπορεί να αποτραπεί η συσσώρευση. - Διάρροια ή δυσκοιλιότητα
  - Ναυτία, λιποθυμία
  - Επαναφορά κιλών
  - Υπερευαισθησία λόγω της
  - έλλειψης αποτελεσμάτων
  Slim Excelle
  29.97 € Γρήγορα και με ασφάλεια αφαιρεί το λίπος από την κοιλία και την μέση. - Το κόστος για την αγοράκαινούριων, στενότερων ρούχων!
  Ξεχάστε το συσσωρεμένο λίπος
  στην κοιλιακή χώρα!

  Ελέγξτε αν η Slim Excelle είναι για σας:

  Έχετε συσσωρεμένο
  λίπος στην κοιλιά;

  Μερικά σχόλια από πελάτες μας:

  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.

  439 comments Add a comment
  • Αλέκος Μπακογιάννης · Top Commenter
   Αυτό το σωσίβιο στην κοιλιά με καταστρέφει, σκοτώνομαι στους κοιλιακούς, αλλά καμία πρόοδο δε βλέπω.
   Reply · 11 · Like ·
   • Λάζαρος Γεωργακόπουλος
    Το ίδιο και σε μένα, μόνο που εγώ πάω γυμναστήριο 3 φορές τη βδομάδα, και δεν είναι πως δεν υπάρχουν καθόλου αλλαγές, αλλά όπως το είπες εσύ- το «σωσίβιο» δεν παραδίνεται :( Ξέρει κανένας αν αυτή η κρέμα αξίζει κάτι;
    Reply · 4 · Like ·
  • Μάνος Γουπάκης · Top Commenter
   Λειτουργεί, παιδιά, και όχι μόνο: εγώ σε 3 εβδομάδες έχασα σχεδόν 4 εκατοστά στη μέση!!!
   Reply · 7 · Like ·
   • Λάζαρος Γεωργακόπουλος
    Και τι; Απλά βάζεις την κρεμά και τίποτε άλλο;
    Reply · 5 · Like ·
   • Μάνος Γουπάκης
    Ακριβώς. Τη βάζω το πρωί και το βράδυ, αλλά πρόσεξε- μετά δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο για τουλάχιστον 4 ώρες, αυτό είναι πολύ σημαντικό.
    Reply · 1 · Like ·
  • Γιάννης Αρναούτογλου
   Χαχαχαχα, τι ωραίο παραμυθάκι- λίγη κρεμούλα και η κοιλιά εξαφανίζεται! Τι βόδια που είστε όλοι…
   Reply · 2 · Like ·
  • Λουκάς Πέτρου
   Εμένα πάντα μου έλειπε μόνο να φτιάξω την κοιλιά για να έχω ένα κορμί body-builder. Και τώρα επιτέλους το κατέφερα με αυτή την κρέμα σε ένα μόνο μήνα, οπότε αν ρωτάτε εμένα είναι υπέροχη!
   Reply · 4 · Like ·
  • Θέμης Ζηρογιάννης
   Εγώ την πήρα δώρο από τη γυναίκα μου, λέει «κάνε κάτι προτού γίνεις όλος μπέικον»
   Reply · 1 · Like ·
  • Σπύρος Μακρίδης · Top Commenter
   @Γιάννης Αρναούτογλου: Διάβασε λίγο πριν αρχίσεις να κριτικάρεις όλους τριγύρω. Δες πρώτα τι συστατικά έχει, ψάξε λιγάκι. Ο Κυρ Γουγλάκος λειτουργεί στις σημερινές εποχές, αν δεν το πήρες είδηση Έξτρα που έχεις και επιστροφή χρημάτων μέσα σε 44 ημέρες, όποτε μη σε νοιάζει.
   Reply · 5 · Like ·
   • Μάνος Γουπάκης
    Ο Κυρ Γουγλάκος λειτουργεί στις σημερινές εποχές, αν δεν το πήρες είδηση - χαχαχαχαχα, είσαι βασιλιάς, μα τον θεό!
    Reply · 1 · Like ·
  • Άννα Θεοδωρίου · Top Commenter
   Παίδες, συγγνώμη που μπλέκομαι, ξέρω πως πρόκειται για μια αντρική συζήτηση, αλλά πείτε μου αν βοηθάει αυτό σε αρκετά μεγάλες κοιλάρες. Ο δικός μου άντρας λίγο αφέθηκε και δε θέλει ούτε να γυμνάζεται ούτε να ελαττώσει το φαί. Είναι ένας πραγματικός τεμπέλης, αλλά τι α κάνουμε τώρα, δικός μου είναι όπως και να είναι
   Reply · 2 · Like ·
   • Λουκάς Πέτρου
    Εγώ δεν ήμουν έτσι, συνέχεια πάω σε γυμναστήριο, αλλά ο φίλος που μου σύστησε αυτή την κρέμα ήταν επίσης έτσι, πολύ τεμπέλης, και πάλι κατάφερε να συσφίξει την κοιλιά.
    Reply · 2 · Like ·
   • Άννα Θεοδωρίου
    Ευχαριστώ πολύ, Λουκά!
    Reply · 3 · Like ·
  • Αντώνης Μπαλιάτσας
   Για μένα το καλύτερο είναι που δε χρειάζεσαι καμία δίαιτα, γιατί να γυμνάζομαι και τα σχετικά τα μπορώ, αλλά χωρίς φαγητό με τίποτε δεν αντέχω!
   Reply · 1 · Like ·
  View 425 more
  Facebook plugin

  Περισσότεροι από 938 ευχαριστημένοι πελάτες στην Ελλάδα τον
  τελευταίο χρόνο!

  FAQ - Συχνές Ερωτήσεις:
  Πως χρησιμοποιείτε η Slim Excelle;
  Την Slim Excelle την εφαρμόζετε πρωί και βράδυ στην κοιλία και την μέση. Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και με τα δύο χέρια έως ότου απορροφηθεί εντελώς.Μετά την εφαρμογή δεν πρέπει να κάνετε ντους ή μπάνιο για 4 ώρες, ώστε τα συστατικά να μπορέσουν να δράσουν. Πριν την εφαρμογή συνιστάται να κάνετε απαλό μασάζ στην περιοχή της κοιλιάς με μια πετσέτα, γάντι απολέπισης ή κάτω τρεχούμενο νερό. Με αυτό τον τρόπο θα διεγείρετε την κυκλοφορία του αίματος και θα ανοίξετε τους πόρους, το οποίο θα βοηθήσει στην καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών της κρέμας. Παραγγείλετε τη δική σας Slim Excelle και βεβαιωθείτε ότι αυτή είναι η γρηγορότερη και η απλούστερη λύση για την αφαίρεση του συσσωρεμένου λίπους από την κοιλιά σας!
  Πότε είναι φανερά τα πρώτα αποτελέσματα χρήσης της Slim Excelle;
  Τα πρώτα αποτελέσματα χρήσης της Slim Excelle κρέμας θα τα παρατηρήσετε ήδη μετά από 2 εβδομάδες χρήσης. Οι εξεταζόμενοι κατά μέσο όρο έχασαν 3 κιλά για δύο εβδομάδες και 4 εκ. στη μέση σε 3 εβδομάδες. Όταν πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, συνεχίστε με τη χρήση της Slim Excelle περιστασιακά. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσετε τα κεκτημένα αποτελέσματα και θα αποτρέψετε την εκ νέου συσσώρευση λιπαρών αποθέσεων. Εάν παραγγείλετε σήμερα, θα μπορέσετε να έχετε μια επίπεδη και συσφιγμένη κοιλιά σε μόλις 3 εβδομάδες!
  Γιατί η Slim Excelle είναι τόσο αποτελεσματική;
  Η Slim Excelle είναι τόσο αποτελεσματική χάρη στα συστατικά της, τα οποία είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικά. Τα ενεργά συστατικά της κρέμας λιώνουν το συσσωρεμένο λίπος, αφαιρούν το νερό από τον υποδόριο ιστό και αποβάλλουν τις τοξίνες από τον οργανισμό. Με αυτό τον τρόπο μειώνουν την ποσότητα του λίπους που αποθηκεύεται στα λιπώδη κύτταρα και προκαλούν την ταχεία φθορά τους. Τα ενεργά συστατικά αυτής της κρέμας επίσης αποτρέπουν την εκ νέου συσσώρευση του λίπους στην κοιλιά, τους γοφούς και τη μέση. Μόνο με τη χρήση της Slim Excelle μπορείτε να αφαιρέσετε το συσσωρεμένο λίπος, αλλά και να αποτρέψετε την επανειλημμένη συσσώρευσή του. Για αυτό παραγγείλετε αμέσως!
  Είναι η Slim Excelle ασφαλής στη χρήση;
  Ναι, η Slim Excelle είναι απολύτως ασφαλής στη χρήση επειδή περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, αποδεδειγμένα αποτελεσματικά και ασφαλή. Αυτά τα συστατικά δεν προκαλούν δυσμενείς επιπτώσεις και τις παρενέργειες. Επίσης, όταν εφαρμόζονται τοπικά (στο δέρμα), δεν προκαλούν ερεθισμούς και είναι αποτελεσματικά διότι έχουν την ικανότητα βαθιάς διείσδυσης. Παραγγείλετε την Slim Excelle και αφαιρέστε τις καταθέσεις λίπους από την κοιλιά με έναν ασφαλή και φυσικό τρόπο.
  Ποια είναι τα συστατικά της Slim Excelle;
  Τα ενεργά συστατικά της Slim Excelle είναι: Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Propylene Glycol, Dimethicone, Dimethiconol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Ruscus Aculeatus (Butcher's-broom) Root Extract*, Fucus Vesiculosus (Bladderwrack) Extract*, Capsicum Frutescens (Chili Pepper) Fruit Extract*, Caffeine, Carbomer, Xanthan Gum, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Methyl Nicotinate, Alcohol denat., Sodium Chloride, Triethanolamine, Coumarin, Linalool, Parfum (Fragance), Sodium Gluconate, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, C.I. 42051 (Blue 5), C.I. 19140 (Yellow 5).
  Ingredients marked * are from organic farming.

  Παραγγείλετε και μειώστε την περίμετρο της μέσης σε μόλις 3 εβδομάδες!

  Χαρίστε στον εαυτό σας μια επίπεδη και τονισμένη κοιλιά που πάντα ονειρευόσασταν!

  Ξεχάστε τους κοιλιακούς, τις δίαιτες και τη λιποαναρρόφηση!

  Παραγγείλετε την Slim Excelle και αφαιρέστε το συσσωρεμένο λίπος από την κοιλιά σας!
  Ειδική προσφορά - 5̶9̶.̶9̶4 € - 29.97 € - Ενεργοποίηση ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
  Λήξη προσφοράς:
  Ειδική εγγύηση: Αν δεν πάρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα σε 44 μέρες θα σου δώσουμε τα χρήματα πισω. Θα γυρίσετε πίσω το πακέτο άδειο και θα σας βάλουμε τα χρήματα στον τραπεζικο λογαριασμό χωρίς δεσμεύσεις η ερωτήσεις.

  Υ.Γ. Μηνξεχάσετε, η Slim Excelle περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, αποδεδειγμένα αποτελεσματικά για την αφαίρεση των αποθεμάτων λίπους. Όχι μόνο θα αφαιρέσετε το λίπος που σας χαλάει την εμφάνιση, αλλά θα βελτιώσετε και την υγεία και θα συσφίξετε την κοιλιά σας. Επίσης, θα αποτρέψετε την επανειλημμένη συσσώρευση λίπους.

  Υ.Γ. Όταν πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, συνιστάται να συνεχίσετε να χρησιμοποιείται την Slim Excelle περιστασιακά. Με αυτό τον τρόπο θα αποτρέψετε την επανειλημμένη συσσώρευση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και της μέσης.


  Αποστολή παραγγελίας,
  παρακαλώ περιμένετε!
  Που πρέπει να στείλουμε
  την παραγγελία σου;
  Όνομα
  Επώνυμο
  Διέυθυνση
  Αριθμός σπιτιού
  'Τ.Κ.'
  Πόλη
  Τηλέφωνο
  Email
  Προϊόν
  Σχόλιο
  Υ.Γ: Εγγυόμαστε τη μεταφορά την επόμενη εργάσιμη μέρα.
  1 x - 59.94 -50% 29.97 € + Ταχυδρομικά τέλη
  2 x - 101.94 -50% 50.97 € + Ταχυδρομικά τέλη
  3 x - 131.94 -50% 65.97 € + Ταχυδρομικά τέλη
  Αντικαταβολή
  Τα δείγματα είναι διαθέσιμα σε μειωμένη τιμή:
  11
  Η τελευταία πώληση
  έγινε σε:
  100% ασφαλή αγορά
  44 - Ημέρες εγγύηση
  Εάν αλλάξετε γνώμη μέσα στις επόμενες 44 ημέρες, θα σας δώσουμε πίσω τα χρήματά σας.
  διανομή
  Το προϊόν θα παραδοθεί μέσα από την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη υπηρεσία Express.
  100% ασφαλή αγορά
  Μπορείτε να πληρώσετε για το προϊόν, με την παράδοση, που θα σας προστατεύσει από ενδεχόμενη κακή χρήση των πληροφοριών σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα είναι απολύτως ασφαλής!
 • Πάτησε εδώ και πάρε το δικό σου Slim Excelle χάρη στο οποίο θα χάνεις κιλά πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ!

  Η παραγγελία σου είναι ασφαλής από τον κορoναϊό!

  Κατά τη συσκευασία του προϊόντος χρησιμοποιούμε τις μάσκες προσώπου και προστατευτικά γάντια.

  Απολυμαίνουμε τακτικά τα χέρια, τα δέματα, τις αποθήκες και άλλους χώρους.

  Οι ταχυμεταφορείς μας κάνουν ασφαλή και ανέπαφη παράδοση.

  x
  *Τα ενδεδειγμένα αποτελέσματα είναι ατομικά και μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο κατασκευαστής δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα για όλους.
  Perfect Shop ltd. Labre flats, flat2, Triq San Guz, 2532 Victoria, Malta, e-mail: gr@perfectshop-mt.com. Προϊόν: Slim Excelle